% $43$#Ultimo febr&Kuar&kii iije ind&. Ordinaciones facte p&Ker&k Univ&Ker&ksitate&Km&k felicis urb&Ki&ks@ Panor&Kmi&k, #vide&Klicet&k q&Kuo&kd p&Kar&kvuli ab hodie i&Kn&k an&Kte&ka currant ad r&Kati&kone&Km&k de denariis centum p&Ker&k carle&Kn&kse&Km&k sub ***@ Item lu pani di uncİ #iij@ &Cet&c quarta di quoctu et di crudu uncİ #iij@ drİ #vj@ l'unza di l'oglu li dui uncİ drİ #xiij@ la tu&Kn&knina necta l'unza drİ #vj@ lu tarantellu l'unza drİ #vij@ l'ossa &Cet&c la busunagla l'unza drİ #iij@ li cudilli &Cet&c muzami li dui uncİ drİ #iij@ lu furmaiu duru li dui uncİ drİ #vij@ lu mussu l'u&Kn&kza #j@ drİ #iij@ lu casicavallu uncİ #ij@ dİ #viiij@ la sagimi uncİ #j@ dİ #viij@ lu burru uncİ #j@ dİ #vj@ lu meli uncİ #j@ dİ #v@ li candili di lu sivu lu rİ #j@ sİ #viij@ sardi salati di dechi ad unu granu sİ #j@ la carni di lu crastatu rİ unu dİ #xl@ la carni di la vaccha rİ unu dİ #xx@ la carni di la vitella rİ unu dİ #xxiiij@ la carni di lu boy rİ unu dİ #xviij@ la carni di la pecura rİ unu dİ #xx@ la carni di lu beccu crastatu rİ unu dİ #xx@ la carni di l'agnellu rİ unu dİ #xx@ la carni di lu beccu cuglutu rİ unu dİ #xij@ la carni di lu chaurellu rİ unu dİ #xl@ la carni vecha salata di mayali rİ #j@ dİ #lx@ #" "@ la troya &Cet&c verru rİ #j@ dİ #l@ $44$l'asinelli &Cet&c ismiridi &Cet&c sardi &Cet&c vopi lu rİ #j@ dİ #xxviij@ pischi di sabaca rİ #j@ dİ #xxiiij@ li pirnichi paru unu sİ #x@ la carni di lu porcu frisca rİ #j@ dİ #xxxvj@ #"@ la troya rİ #j@ dİ #xxx@ la carni di lu daynu rİ #j@ dİ #xx@ &Cet&c porcu salvaiu rİ #j@ dİ #xxiiij@ lu cuniglu vistutu grossu sİ #iiij@ #" "@ &Cet&c nudu sİ #iij@ palu&Km&kbi salvagi paru unu sİ #iij@ tuduni paru unu sİ #v@